Първа копка за слънчевата „Тоскана Резиденс”

Първа копка за слънчевата „Тоскана Резиденс”

Комплексът ще се построи само на 5 минути път с кола от центъра на Пловдив

„Всеки наш комплекс се отличава от другия. Така ще е и с „Тоскана Резиденс” –това каза Симеон Пищалов, собственик на „Арх Ситистрой” по време на първата копка. Най-новият проект на строителната компания се намира в слънчевата южна част на Пловдив – квартал „Остромила”, извън шума и динамиката на града, но и достатъчно близо до него. Плановете ни са да го завършим за 18 месеца, т.е. в средата на 2020 г. да имаме акт 16, допълни инвеститорът.

Символичното начало на строежа започна с водосвет за здраве и успешна работа. После положиха първия камък в основите на градежа. След успешните си жилищни проекти: „Plovdiv City Park 1“, комплекс „Магнолия 1, 2, 3“ и строящите се „Магнолия Резиденс“ – „Магнолия 4“, „Plovdiv City Park 2“инвеститорите от „Арх Ситистрой” продължават напред, водени от максимата: „Ти си мястото, на което живееш. С избора си на дом ти всъщност избираш онова, за което копнееш“.

“Водеща идея в замисъла и проектирането на „Тоскана Резиденс“ бе това, да потопим живеещите в хармонията и спокойствието, с които китният район „Тоскана“ в Италия омагьосва посетителите си. Не е случаен и изборът на имот, тъй като този, в който е разположен комлекса, е локализиран в най-слънчевата част на Пловдив, с впечатляваща гледка към Родопите. Облагородяването тук ще е в унисон със „зелената Тоскана“, чието име въплъщаваме в нашия проект, като живеещите ще имат възможност да се насладят на богато озеленяване на общите части, пейки за отдих. Разбира се, не сме забравили и най-малките – за тяхната безопасна и спокойна игра сме подсигурили детска площадка, находяща се във вътрешния двор на комлекса, до която няма достъп на превозни средства», разказа Симеон Пищалов.

„Тоскана Резиденс” е замислен като шедьовър на лукса и архитектурата, ситуиран сред много зеленина, тишина и уют. Проектът залага на висококачествен дизайн – модерен архитектурен ансамбъл, който отговаря на съвременните норми за функционалност, естетика и простор. Включва 5 жилищни сгради, всяка на 4 етажа с просторен вътрешен двор, във вид на парк – с много алеи, зеленина, детски и спортни площадки. Този лукс се допълва от удобната инфраструктура – жилищата са само на 2 минути път с кола от центъра на Пловдив и в непосредствена близост до добре развита социална инфраструктура: транспорт, училища, детски градини и магазини.

„Дълго време оглеждаме всяка локация, обследваме я, за нас е важно да има бърз достъп. Освен това сме планирали 24-часово видеонаблюдение и контролиран достъп, които да осигурят в максимална степен спокойствието на живеещите тук”, обещава инвеститорът Симеон Пищалов.

от Даниела Арнаудова в. Марица