УСЛУГИ

Проектиране

Строителна Компания  Арх Ситистрой  от идеята и проектирането до реализацията.

Арх Ситистрой предлага пълен цикъл при изграждане на обектите. Aрхитектурно и инженерно проектиране на жилищни, общественообслужващи, промишлени, фамилни къщи и търговски сгради в идеен или работен проект, 3D визуализация, мениджмънт от началото до края на проекта, хидро-геоложко проучване, проектиране на преустройства към съществуващи сгради. Може да разчитате за разработване и изготвяне на проект, в който ще бъдат имплементирани най новите технологии и иновации, съобразени с нормите за енергийна ефективност, устойчивост и геометрия.

В строителството всичко започва с идеята, но за да се реализира тя, първо трябва да се направи проект. Затова първата стъпка към реализацията на една идея за строителство минава през изготвяне на проект.

Защо да изберете нашите услуги?

В Строителна Компания  Арх Ситистрой  предлагаме пълния комплекс от услуги в областта на архитектурата и проектирането, като в допълнително предлагаме и всички услуги по узаконяване на сгради и прилежащ терен, както и всички други административни процедури съпътстващи строителството.
Нашият екип се състои от експерти, които имат богат опит във всички области и специалности на проектирането, които са свързани с подготовка на проектната документация и изпълнение на строителството.
В областта на проектирането, нашите експерти осигуряват качественота и срочна подготовка на необходимите документи:

 • Архитектурни проекти
 • Конструктивни проекти
 • Ел. инсталации
 • ВиК инсталации
 • Съгласуването на проекти
 • Подготвка на пълната строителнса документация
 • Входиране и договаряне с различните инстанции
 • Съдействие и съгласуване с отговорните институции
 • И много други.

КонсултацииКонсултации

За да подпомогнем своите клиенти в подготовката на строителните процедури и правилния избор на изпълнител Строителна Компания  Арх Ситистрой  предлагаме следните консултации в областта на строително-монтажните дейности:

 • за избор на проектант;
 • за избор на независим строителен надзор;
 • консултации, свързани с финансирането на проекта;
 • експертизи на подписани окончателни или предварителни договори;
 • експертиза на инвестиционни проекти в различни фази;
 • отчитане на изпълнени строително-монтажни работи и т.н.

В момента успешно съдействаме на своите клиенти при намирането на нови проекти в страната и чужбина.
Консултации от компетентни специалисти, готови да извършат предпроектно проучване, инженерно проучване, конструктивни решения, всички въпроси, отнасящи се към интересуващ Ви поземлен имот (ПИ) или урегулиран поземлен имот (УПИ), въпроси, засягащи регулация и застрояване на терени, всички проблеми, свързани с проектирането и изграждане на строителни обекти и сгради.
Строителна Компания  Арх Ситистрой  разработваме бизнес-план в съответствие с нуждите на клиента.

Електроинсталации

Строителна Компания  Арх Ситистрой предлага комплексни решения за проектиране, изграждане, надграждане и модифициране на жилищни сгради, административни сгради, офис сгради, фамилни къщи, многофункционални сгради, промишлени обекти.
Значителна част от дейностите на компанията са свързани с проектиране, проучване и изграждане на електроинсталации на промишлени, жилищни и търговски сгради и съоражения.
Извършваме структурно окабеляване, парково осветление, спортно осветление, улично осветление, фотоволтаични системи, монтаж на ел. уреди, заземителни инсталации и поддръжка на всякакъв вид електроинсталации. За целта разполагаме с нужните електро специалисти, проектанти, електро монтажници и не на последно място професионални машини и инструменти.
Ако в момента Ви предстои изграждане на електроинсталации на вашия строителен обект, къща, апартамент или се нуждаете от определен вид електроуслуга сте попаднали на правилното място.
Ние от Строителна Компания  Арх Ситистрой  ше изградим вашите електроинсталации на възможно най-добри цени, при високо качество на услугата. Строителна Компания  Арх Ситистрой  с нужните електроспециалисти проектанти,електромонтажници, доставчици на електроматериали и оборудване и не на  последно място с нужните високо ефективни професионални  машини и инструменти .
Електроинсталациите които сме във състояние да изградим са:

Изграждане на силови електроинсталаци.

 • захранващи линии за електротабла
 • захранващи линии за ел. съоражения и машини
 • контактни излази
 • монтаж не разпределителни табла и оборудване

Изграждане на осветителни електроинсталации.

 • интериорно осветление
 • аварийно и евакуационно  осветление
 • фасадно осветление
 • парково и градинско осветление
 • монтаж на осветителни тела

Изграждане на мълниеприемни системи.

 • Конвеционални мълниеприемни системи

Изграждане на заземителни системи

 • Заземителни системи за електротабла и съоражения
 • Заземителни системи за мълниеприемници.

Изграждане на слаботокови системи

 • телефонни  и интернет мрежии
 • телевизионни системи
 • домофонни и видеодомофонни системи
 • видеонаблюдение, контрол на достъпа и СОТ системи
 • пожароизвестителни системи

Продажба на недвижими имоти

Строителна Компания  Арх Ситистрой извършва продажба на недвижими имоти – получавате посредническа дейност за покупко- продажба или отдаване под наем на жилище или офис в собствено построените сгради. Съдействие за жилищни, потребителски или фирмени кредити.

От Строителна Компания  Арх Ситистрой ще получите топ комплекси ново строителство, разположени в Пловдив и областта. Предлаганите от нас апартаменти, студиа, къщи, редови къщи в новостроящи се или вече построени нови комплекси от затворен тип или отделни апартаментни сгради, са селектирани внимателно и съобразени с най-новите тенденции в сферата.

Покупката на недвижим имот от реномирана и уважавана строитела компания. Като една от водещите строителни компании в България ние най-изгодните цени и условия за покупка на имот ново строителство в един от представените по-долу комплекси в Пловдив.

Купувайки новопостроени имот именно от Строителна Компания  Арх Ситистрой, Вие правите отличен избор и си гарантиурате голям избор от реномирани комплекси ново строителство, най-добрите цени, най-изгодните условия за плащане (включително и разсрочено), както и редица допълнителни бонуси, отстъпки и безплатни екстри в зависимост от конкретния комплекс.

В и К инсталации

Строителна Компания  Арх Ситистрой е една от водещите в строителния бранш.
Арх Ситистрой  разполага с висококвалифициран технически персонал с професионални умения и опит.
В и К специалистите на компанията, се квалифицират постоянно и се държат в крак с последните новости във В и К инсталациите. В нашите обекти се използват най-новите материали и технологии с доказани качества, отговарящи на всички европейски стандарти, както и на изискванията на партньори и клиенти.
Проектираме и изграждаме цялостни системи, подмяна или ремонт на водопроводни и канализационни инсталации на жилищни и промишлени обекти.
Линейни водопроводи и канализации за Вашият комплекс, вила, жилищна сграда, отговарящи на българските и европейските норми и стандарти.
Разполагаме с машини за отпушване на ВиК инсталации, боркорона за правене на отвори с диаметър от 040 до 0350. Може да ви разработим проект с различни предложения за пожарогасене в зависимост от типа на сградата и нейната функционалност.
В и К специалистите на Строителна Компания  Арх Ситистрой  притежават всичко необходимо за професионално изграждане на ВиК инсталация, без значение от вида на сградата, която ще се обслужва- жилищна, обществена, търговска, бизнес сграда. Колкото и голям да е проектът ние ще се справим професионално и в срок с неговото изпълнение.
Работим с всякакви диаметри на тръбите: от Ф50 до Ф500, монтираме тръби от различен материал- полиетилен, полипропилен, поливинилхлорид- PVC, РЕ и РР тръби. Разполагаме с най-новата и модерна техника за изкопни дейности, както и инструменти за качествен монтаж на новите тръби.
От каквито и ВиК услуги да имате нужда, нашият екип е насреща и ще се погрижи да ги получите. Изграждане на ВиК инсталации.

 

Арх Ситистрой  предлага комплексно обслужване за Вашите ВиК инсталации което включва:

 • Проектиране и изграждане на водопроводни инсталации. Осигуряваме Ви всичко от проектирането на Вашата ВиК инсталация до изграждането и въвеждането в експлатация
 • Ремонт и реконструкция на ВиК инсталации
 • Ремонт и подмяна на съществуващи ВиК инсталации. Професионално, качествено, на разумни цени и в максимално кратки срокове
 • Подмяна на хоризонтални и вертикални щрангове

В сгради в режим на етажна собственост.

 • Подмяната се осъществява в рамките на един работен ден, с максимална гаранция и с възможност за разсрочено плащане без оскъпяване
 • Подмяна на спирателни кранове. Преди индивидуалните водомери за топла или студена вода, или в общите части след общия водомер
 • Изграждане на водомерни възли

Строителна Компания Арх Ситистрой

Строителство чрез обезщетение

Жилищно строителство срещу обезщетение от строителна компания  Арх Ситистрой .
Ако разполагате с парцел за строителство, свържете се с нас, за да обсъдим различните възможности.
Нашите професионалисти, постоянно се квалифицират и се държат в крак с последните новости в строителството. В нашите обекти се използват най-новите материали и технологии с доказани качества, отговарящи на всички европейски стандарти, както и на изискванията на партньори и клиенти.
Инвестираме непрекъснато в иновативни техники и инструменти, които да подобряват работния процес.
Строителство чрез обезщетение от строителна компания  Арх Ситистрой  – ако притежавате терен, на който смятате, че би могло да бъде развита жилищна, бизнес или административна сграда, сме готови да разгледаме различни варианти за закупуване на парцели или обезщетение, покупко-продажба, съдружие в проекта или други различни варианти.
Строителството срещу обезщетение е често използвана практика, при която собственик на парцел отстъпва правото на строеж на Арх Ситистрой , в замяна на което, получава обекти във вече изградената сграда. Основно предимство да изберете строителството срещу обезщетение вместо директната продажба на имота е следното – собственикът на земята не губи собствеността върху нея, а получава и други имоти, които може да продаде на цена, надвишаваща стойността при обикновена продажба на парцела.
Защо да изберете строителство срещу обезщетение от Строителна компания Арх Ситистрой :

 • Без нужда от теглене на кредити;
 • Висок процент обезщетение в зависимост от размера на имота и сградата;
 • Предимство при избора на апартаменти или други помещения, влизащи в договорената площ;
 • Кратки срокове на изпълнение.
 • Надежден партньор с опит и традиции
 • Професионално планиране и проектиране

Видеонаблюдение

Видеонаблюдение

Внедряването на система за видеонаблюдение от Строителна компания Арх Ситистрой ви гарантира повишаване на ефективността на труд и намаляване на злоупотреби и липси от страна на служители гости.
Изграждането на система за видеонаблюдение е индивидуален процес за всеки отделен клиент. Най-често задаваните въпроси от нашите клиенти са „Колко струва една камера?“ както и „Колко струва една система за видеонаблюдение?“ – Не може, а и нетрябва да се дава еднозначен отговор на тези въпроси. Няма два еднакви проекта, за създаване на система за видео наблюдение. В това число, нито като нужди на клиета, нито като разположение, размер и вид на помещенията и зоните на охрана. Това в голяма степен е причината, да не може да се отговори еднозначно, ясно и точно на тези въпроси.
При проектиране и ценообразуване трябва да се вземат в предвид следните обстоятелства:

 • Големина на наблюдаваната площ или помещение
 • Дали става въпрос за наблюдение на открито или на закрити площи
 • Разстояния, които трябва да бъдат осветени
 • Нуждите на клиента – дали става въпрос за самостоятелна охрана, или се проектира наблюдение, което ще е в допълнение на жива охрана

Една изключително голяма част от хората занимаващи се с проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение, изпитват сериозни затруднения, когато възложителя постави изискване за разпознаване на лица, наличие на движение или номер на автомобил в определена критична точка от обекта. Основната причина е не само липсата на достатъчно опит и познания относно техническите средства за видеонаблюдение, но и липсата на информация по темата като цяло. Разпознаването на обекти се базира на определени правила. Строителна компания Арх Ситистрой дава възможност на клиенти желаещи да внедрят система за видеонаблюдение по-лесно да определят какво им е необходимо, за да постигнат желаната цел.
При проектиране на ситема за видеонаблюдение е много важно да се подберат правилните камери и техника за видеонаблюдение, в зависимост от нуждине на всеки клиент. Това е гаранция за високо качество и постигане на поставените цели.

Строителна Компания Арх Ситистрой

Строителство

Строителна Компания  Арх Ситистрой  предлага качествено строителство на модерни, нови жилищни и промишлени сгради, офисни помещения и публични сгради.
Екипът ни е специализиран в областта на строителството на обществени, индустриални, търговски и жилищни сгради. Високо квалифицираните ни специалисти имат капацитета да изграждат хотелски комплекси, промишлени, жилищни, търговски и административни сгради с прилежащата инфраструктура.
Арх Ситистрой се отличава с професионализъм, иноваторство и отговорност. Успехани се дължи на лоялност, коректност и взаимно доверие. Изградили сме множество проекти сред които:

 • Хотели
 • Жилищни сгради
 • Бизнес-административни сгради
 • Комплекси от затворен тип
 • Семейни къщи
 • Спортни комплекси

Строителна Компания  Арх Ситистрой  предлага строителство, подготвяне на терена, заграждане, обезопасяване, изкоп, кофраж, арматура, бетон, зидария, ВиК инсталация, ел. инсталация, алуминиева и PVC дограма, вертикална планировка, бояджийски услуги, фасадни дейности, мазилки, шпакловки, покривни работи и т.н.
Груб строеж – включва колони, плочи, зидария, канализация и дретаж.
Изграждането на покрив и поставянето на керемиди – включва конструкция, обшивка, хидроизолация, керемиди, улуци, казанчета и улами.
Строителни услуги:

 • Боядисване
 • Сухо строителство
 • Електрически инсталации – изграждане и ремонт

Строителна Компания  Арх Ситистрой  осъщестявава дейност с продукти и материали, използвани в строителството. Компанията има стабилно присъствие в множество строителни ниши: жилищно и промишлено строителство, обществени сгради, В и К, Строителни и съпътстващи консумативи и материали, строителна механизация и др.

Строителна механизация под наем

 

Арх Ситистрой отдава строителна механизация под наем с квалифицирани оператори, на който може да разчитате за всеки един проект. Съвременните машини и технологии за работа определят големият брой и разнообразие на наличната механизация необходима за бърза и ефективна работа в областта на строителството. Механизацията е подбрана от водещи световни марки за пътно-строителни машини доказали своята ефективност и производителност (MST, Bobcat, Bomag, Nisan и др.).
С гордост можем да заявим, че с всяка изминала година подобряваме и увеличаваме разнообразието на механизацията. Може да разчитате на нас за следната механизация:

 • Телескопичен товарач под наем – телескопичен товарач Бобкат T40170 дължина на стрелата 17 метра, товароподемност 4 тона, разполагащ с вилици за разтоваро-товарни дейности, кофа и кош за вдигане на хора. Собствен квалифициран оператор и транспорт в региона на гр. Пловдив
 • Колесен багер Либхер 904 – извършване на изкопи, насипи, вертикални планировки, заравняване, изкопи за вик и канализация, септични ями, основи и стъпки за сгради, халета и паркинги. Собствен квалифициран оператор и транспорт в региона на гр. Пловдив
 • Комбиниран багер под наемКомбиниран багер MTS M 542 – разполагащ с вилици за товарене и разтоварване, хидравличен чук и кофи за извършване на изкопи, насипи, вертикални планировки, заравняване, изкопи за ВиК, септични ями, основи и стъпки за сгради, халета и паркинги.
 •  Bobcat модел S185 – разполагащ с вилици за разтоваро-товарни дейности и други прикачни устройства към него за извършване на изкопи, насипи, заравняване, измитане и почистване на улици, изкопи за ВиК, стъпки на сгради и други. Подходящ за паркове, тротоари и труднодостъпни места.
 • Валяк под наем Валяк Boomag AD-4 2600 – двубандажен с вграден воден резервоар, подходящ за трамбоване ,валиране, пясъчни възглавници, тротоари и асфалтиране. Подходящ за труднодостъпни места.
 • Валяк 9 тона Bomag BW 177 DII – 4 подходящ за трамбоване, валиране на основи, пясъчни възглавници и тротоари.
  Собствен квалифициран оператор и транспорт в региона на гр. Пловдив
 • Услуги със самосвал Самосвал  – за извършване на транспортни услуги, доставка на инертни материали (пясък, баласт, земно влажен бетон и т.н.) извозване на строителни отпадъци до 3,5т. Транспорт на дребна механизация до 3т.
 • Kамион с кран Ман – 18.232 размер на коша дължина 4,40. м., широчина 2,40м. товароносимост 8 тона. Камиона може да се ползва и като самосвал
 • Дизелов агрегат / генератор 50 kW – извършваме доставка на агрегата с камион с кран и обучение на персонала който ще го използва.
 • Подпори под наем – 20 000 броя телескопични подпори с размер 200/360см. Фирмата разполага със собствен транспорт и камион с кран, при желание на клиента може да ги доставяме до обекта.
 • Скеле за асансьорна шахта
  Предлагаме работна площадка за асансьорна шахта, част от предимствата са:
  – малък транспортен обем
  – леки за товарене и разтоварване без подемна техника
  – бърз и лесен монтаж и демонтаж
  – елиминира квалифицирания персонал
  – няма разходи за консумативи и крепежи
  – замества рамковото скеле от което идва голям допълнителен разход
  – възможност за изпращане по куриер по тарифа карго пале 160см./100см
 • Хеликоптер или т.н. пердашка за бетон се ползва за заглаждане и шлайфане на малки и големи площи от мокър бетон. Машината е бензинова и позволява постоянна работа преди бетона да е изсъхнал. Подходяща за тесни помещения и ъгли.
 • Трамбовъчни машини – Арх Ситистрой разполага с 1 брой пачи крак Bomag, 1 брой пачи крак Walcker удобни за отъпкване на тротоари, канали, скална маса, филц, пясък, земна маса и други. Вибрацията, с която плочата удря е около 4-5 пъти по-голяма от собственото й тегло. След работа вибрираната част остава равна.
 • Фугорез – широко приложим при всякакви пътно-ремонтни работи и строителни дейности, лесна за транспортиране и достатъчно мощна за бързо рязане на армиран бетон, асфалт, керамика, плочки, гранит, мрамор, варовик, павирани повърхности и др. Големия резервоар осигурява продължителна работа при мокро рязане.
 • Боркорона от Ø 40 до Ø 350 с диамантени сегменти, позволяващи голяма издържливост при висока скорост на пробиване на стоманобетон, инертни материали, тухли и др. Устойчива на висока температура и възможност за рязане на мокри или сухи детайли във вертикално или хоризонтално положение.

 

Информация за строителна механизация под наем от Арх Ситистрой може да получите на телефон   – 0882300149.

Фасадно рамково скеле под наем

Фасадно рамково скеле под наем

Строителна компания Арх Ситистрой отдава под наем 35 000 м2 фасадно рамково скеле с всички необходими елементи за безопасна експлоатация.

Основните предимства на фасадно рамково скеле под наем от Строителна компания Арх Ситистрой  са:

 • Възможност за наемане на рамково скеле за голяма квадратура
 • Гъвкави възможности при сглобяване и инсталация
 • Позволява бърз монтаж и демонтаж
 • Здраво захващане на платформите
 • Гъвкавост изразяваща се в различни ширини на скелето
 • Богата гама допълнителни елементи
 • Обезопасено по Европейските стандарти
 • Рамково сглобяемо скеле със стоманени рамки
 • Скеле със стоманени пътеки за удобна работа

Предлаганото от компанията рамково скеле намира широко приложение за извършване на зидарски, мазачески дейности, реставрации, облицовки, бояджийски и ремонтни дейности. Както и за монтажни работи на стоманени конструкции, външни изолации и други.
Строителна компания Арх Ситистрой предлага широката гама от принадлежности към рамковото скелето скеле под наем. Позволява възможността за широко използване и поставяне на скелето на сгради с разнообразни размери, без оглед на посока и височина.
Широкия набор от допълнителни елементи предоставяни от Строителна компания Арх Ситистрой позволяват да се преодолеят наклони на терена или да се прескочат еркерни издавания, козирки и т.н. При необхосимост от създаване на предпазен проходен тунел за преминаване на пешеходци в комплекта на скелето се предвиждат проходни рамки. При наличие на препядствие по фасадата на сградата могат да се използват премостващи ферми.

За скеле под наем от Арх Ситистрой или за повече информация се обадете на телефон   – 0882300149.