Дадоха старт на строителството на Магнолия 4

Старт на строителството на комплекс Магнолия 4 бе даден официално.

Новият жилищен комплекс се изгражда в зеленото сърце на Пловдив, а за успеха на начинанието бе отслужен водосвет. Инвеститор е дружеството Магнолия 4 ООД зад което стоят фирмите “Хъс” ООД и “Арх Сити Строй” ЕООД.

Управителя на “Арх Сити Строй” ЕООД Симеон Пищалов разби шампанското, пред погледите на служители и партньори.

Новият и модерен комплекс ще е с РЗП 6271,39м2. Общо апартаментите ще са 67, от които 25 тристайни, 41 двустайни и 1 едностаен. Паркирането е обезпечено над 100%. Затвореният жилищен комплекс е предвиден с ниско засторяване на
4-ри етажа с просторно място, детска площадка, стреет фитнес и страхотно озелен двор за отдих. За живущите е осигурено още 24/7 видеонаблюдение с контролиран достъп в комплекса.

Обслужването и продажбите на комплекса е поверено на ХЪС Естейт ООД, компания част от групата на ХЪС ООД, ексклузивно обслужваща продажбите и отдаването под наем на обекти от инвеститорите Хъс Инвест и Арх Сити Строй. Целта е висококачествено обслужване и професионален съпорт за клиентите – БЕЗ КОМИСИОН. Компанията изцяло затваря цикъла от планиране и проектиране, през реализация на проектите, до тяхното управление и поддръжка, като влага лично отношение във всеки етап и детайл.

Източник: plovdiv24.bg