Духът на Италия оживява в „Тоскана Резиденс”

Тоскана РезиденсСъвременният стил на обитаване търси спокойната и уютна среда. Затова пловдивските предприемачи се насочват към нови локации, територии, които попадат извън шума и динамиката на града, но и достатъчно близо до него. 

Най-слънчевата южна част на Пловдив – квартал „Остромила” – е точно такова място. Тук предстои да се реализира най-новият проект на строителна компания „Арх Ситистрой” – „Тоскана Резиденс”.

„Тоскана Резиденс” е замислен като препратка към неповторимия стил на слънчева Тоскана – едно уникално място в цяла Италия. Целта на инвеститорите е клиентът, попадайки тук, да се пренесе в типичната средиземноморска атмосфера на Ботуша, която все още носи в себе си много от очарованията на Ренесанса. Това подсказва и името на комплекса – „Тоскана Резиденс”.

Проектът, ситуиран сред много зеленина, тишина и уют, залага на висококачествен дизайн – класически архитектурен ансамбъл, който отговаря на съвременните норми за функционалност, естетика и простор.

„Тоскана Резиденс” включва 5 жилищни сгради, всяка на 4 етажа, с просторен вътрешен двор, изграден като парк – с много алеи, зеленина, детски и спортни площадки. Апартаментите са едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни – с много светлина и прекрасни панорамни тераси.

Един от най-важните критерии, свързани с лукса, е уникалността. Именно с това комплекс „Тоскана Резиденс ” е различен, твърди предприемачът Симеон Пищалов, собственик на „Арх Ситистрой”. Уникалността тук е във всеки детайл – съчетани са редките предимства на комуникативното място и здравословната среда, които допълват добре структурираната фасада.

Тя е разработена с прецизен архитектурен детайл, съчетаващ камък, метал, ковано желязо и орнаменти. Всичко това е подчертано с деликатно осветление. Светлината и просторът в жилището са в оптимално съотношение – светлата част между тавана и пода е 2.75 м.

„Наблегнали сме на това жилищните помещения да бъдат с прави ъгли и стени, просторни и светли, създаващи много уют и комфорт, необходими в дома на всяко едно семейство. Общите части на сградите са иновативни, разработени с класически дизайн и визия, които придават допълнителен уют на пространствата”, казват от екипа.

Този комфорт се допълва от удобната инфраструктура – комплексът е само на 5 минути път с кола от центъра на Пловдив и в непосредствена близост до добре развита социална инфраструктура: транспорт, училища, детски градини и магазини.

Инвеститорите са помислили и за паркирането на обитателите – паркоместата и гаражите са достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства, които често разполагат с повече от една кола. 24-часово видео наблюдение и контролиран достъп до комплекса ще осигурят в максимална степен сигурността и спокойствието на живеещите тук, обещават от екипа на „Арх Ситистрой”. /Марица.бг