Тоскана Ресиденс

 

Арх Ситистрой с гордост ви представя нашият нов проект Тоскана Ресиденс  – един истински шедьовър на лукса и архитектурата в южната част на Пловдив. Близо да Родопите, но в очертанията на града – обграден от зеленина, тишина и уют.

„Тоскана Резиденс” включва 5 жилищни сгради, всяка на 4 етажа, с просторен вътрешен двор, изграден като парк – с много алеи, зеленина, детски и спортни площадки. Апартаментите са едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни – с много светлина и прекрасни панорамни тераси.
Инфраструктура – комплексът е само на 5 минути път с кола от центъра на Пловдив и в непосредствена близост до добре развита инфраструктура: транспорт, училища, детски градини и магазини.
Паркиране – паркоместата и гаражите са достатъчни да задоволят нуждите на съвременните семейства, които често разполагат с повече от една кола.
Сигурност – 24-часово видео наблюдение и контролиран достъп до комплекса ще осигурят в максимална степен спокойствието на живеещите тук.

Един от най-важните критерии, свързани с лукса, е уникалността. Уникалността в жилищен комплекс „Тоскана Резиденс” е във всеки детайл – съчетани са редките предимства на комуникативното място и здравословната среда, които допълват добре структурираната фасада.
Жилищните помещения са с прави ъгли и стени, просторни и светли – светлата част между тавана и пода е 2.75 м. Общите части на сградите са иновативни, разработени с класически дизайн и визия, които придават допълнителен уют на пространствата.

Информация

Тоскана Резиденс

Локация

Галерия