Информация

“Пловдив Сити Парк“

е ситуиран непосредствено преди Mall Plovdiv – в близост до центъра на града и парка на Гребната база. Цялостната ни концепция е да предоставим възможност на обитателите да живеят в тишина и спокойствие, зеленина и сигурност. И всичко това на 2 минути път с кола до центъра на града, но и в непосредствена близост до транспорт, училища, детски градини и магазини – Mall Plovdiv, Гребния канал, центъра на град Пловдив и др.

Комплексът включва осем секции

от 5 до 8 жилищни етажа. Предлагат се двустайни, тристайни, четиристайни и петстайни апартаменти, като квадратурите са от 48 до 260 кв.м. Преобладаващo при нас е ниското строителство, като на последните етажи са разположени голeми апартаменти – до 260 кв. м. – с очарователна гледка, простор и тишина. Сградите са изключително луксозни – с окачена вентилируема фасада(най-ново поколение), изолация от каменна вата, дограма с алуминиева вложка и стъклопакет най-висок клас, иноксов, напълно безшумен електрически асансьор, с изцяло отваряемо крило. Общите части на сградата са по дизайнерски проект.

 Един от най-важните критерии, свързани с лукса,

е светлината и простора в жилището. Именно с това Plovdiv City Park е различен и уникален. Светлата част между тавана и пода е 2.80 м., при изпълняван в момента във всички други новостроящи се сгради 2.60 м.

Локация

Галерия