Хъс Естейт в Марица Дом

Да избереш и да устроиш по свой вкус мястото, където да отгледаш децата си, е голямо предизвикателство. Как то казва Лора Инголс Уайлдър в „Малка къща в прерията“,
дом е най-милата дума на света. И не е задължително той да е много скъп или прекомерно голям. Това, което прави къ щата дом, е нашето усещане за уют и топлина, за цвето вете, които ни носят спокойствие, за банята, за балкона и естествено, за кухнята.
За да ви покажем, че всеки може да постигне своя мечтан дом, в темата на броя избрахме да ви представим една стилна и модерна еднофамилна къща до Пловдив. Про ектирана в оригиналната графичност, присъща на стила минимализъм, днес тя украсява склон в село Марково. По прецизния ѝ екстериор и интериор работят в колаборация арх. Христо Пелтеков и дизайнерът Стефан Петров.
Те постигат добър синхрон и с идеите на младите собственици на къщата, за да ни покажат, че домът е нашата крепост, но истинският дом всъщност е мястото, къ дето живее Любовта!
Темата за новото строителство винаги е актуална. Тя обаче има нов прочит след катаклизмите около войната в Украйна и здравната криза, която преживяха обществото ни и целият свят. Тези промени преобърнаха строителния сектор с ефекта на доминото и предизвикаха значител но поскъпване на строителните материали. Независимо от това обаче пазарът на имоти е във възход. Според по следните анализи на НСИ-Пловдив остава лидер в масово то, но и във високотехнологичното строителство. Дали
пазарът ни води към нов имотен балон, или инфлацията и кризата ще отсеят случайните играчи и ще останат най-добрите? Това тепърва ни предстои да разберем!
Четете новия брой на „Марица Дом“ внимателно и с удо волствие. Вярваме, че всяка страница ще ви е интересна и полезна, за да превърнете вашата къща или апартамент в истински дом.