Отличиха лидерите в луксозното строителство с 25 златни статуетки

Пловдив изпревари София по време на XI-то издание на LUXURY Property AWARDS  с 25 златни статуетки бяха отличени лидерите в луксозното строителство у нас и на Балканите на официална церемония в Парк-хотел Санкт Петербург в Пловдив. Събитието се превърна в своеобразно дерби между луксозното строителство в София и в града на тепетата, като столицата загуби битката в повече от половината категории, обобщават организаторите на XI-то издание на годишните награди LUXURY Property AWARDS 2021 – агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън.


Специални гости на събитието бяха Н. Пр. Мустафе Авдиу – временно управляващ посланик на Република Косово у нас и г-н Беким Мисини – втори секретар на посолството, които връчиха част от наградите.
На сцената се качиха също арх. Димитър Ахрянов – главен архитект на община Пловдив, инж. Юлиян Попов -директор в дирекция “Строителство и инвестиции” към община Пловдив, Христо Хаджиев от УС на Националното сдружение за недвижими имоти, проф. Божидар Хаджиев от Българската Търговско-промишлена палата, инж. Георги Григоров – председател на Националната строителна федерация, бившият депутат от комисията по благоустройство Георги Колев и др., за да връчват награди на призьорите.


Събитието бе организирано с подкрепата на Титан Златна Панега – фирмата е част от международната група производители на строителни материали ТИТАН. Разполага със съоръжения за производство на цимент в 10 страни и има присъствие в повече от 15 държави. Групата ТИТАН притежава 13 циментови завода в Югоизточна Европа, САЩ и Източното Средиземноморие, с годишен капацитет за производство над 17 млн. тона. От основаването си до днес, името ТИТАН е наложено в циментовия сектор като символ на технически и бизнес умения, внимание и фокус върху опазването и възстановяването на околната среда.


Водещи на церемонията бяха журналистката и съорганизатор на събитието Патриция Кирилова и популярният пловдивски актьор и водещ Златко Павлов.


Освен почетни плакети и златни статуетки, призьорите си тръгнаха с подаръци от спонсорите – козметичния гигант РЕФАН, парфюмерийна верига Ди енд Пи и лидерите в дигиталния печат ФРЕШ Принт,, които подариха на наградените ваучери за печат на строителна мрежа, винил, ПДЧ, МДФ, стъкла, пана за растерен таван, тапети, балатум, текстил – на практика печат върху всичко, без вода.
Гостите опитаха и уникалната селекция вина на Едоардо Миролио, партньор на събитието.
Церемонията бе открита от любимеца на пловдивчани – двойникът на Моцарт Георги Димитров, а в разгара на вечерта на сцената пя и финалистът от международни музикални формати Начо Паскал.